Moin! Wij zijn Travelling Twents

Sinds 2017 delen wij met grote onregelmaat (reis)beelden en verhalen met een Twentse twist. Via onze social media en website genieten duizenden mensen als jij daarvan mee. Maak kennis met wie we zijn en wat we doen.

De gezichten achter Travelling Twents

In 2017 besloten we onze voorliefdes voor reizen, fotografie & taal te combineren. Maak kennis met levens-, reis- en zakenpartners Martin & Gerieke uit Rijssen, Twente.

Gerieke ter Denge-Pluimers (30)

Also known as Madame MarCom. Fujifilm-fan. De online (web) geek met een creatieve, scherpe pen. Houdt van een kloppend totaalplaatje – niet van veel geschreeuw en weinig wol. Is het brein voor en achter de camera. Altijd aan het leren, bedenken en organiseren. Denkt, kijkt en schrijft mee voor copy- en contentbureau FreshText

Martin ter Denge (36)

Een kunstige (streek)taalfanaat met een vrolijke noot. Houdt van ritme in muziek, niet in agenda’s. Nedersaksische taalactivist en fonetiek-freak pur sang. Oprichter copy- en contentbureau FreshText, podcastmaker, auteur van 1000+ Nedersaksische Wikipedia-artikelen en het boek Tukkerspotten.

Werken met

Bevalt onze schrijf- en beeldstijl je? En zoek je nieuwe, originele content voor jouw accommodatie of reiservaring? Loa’w es kieken wa’w kunt doon.