Leuk (lees)nieuws: we staan in een gloednieuw reisboek. In totaal 75 reisliefhebbende Nederlandse en Belgische Instagrammers delen er hun kijk op buitengewone, fotogenieke plekken in Europa. Kijk snel welke foto(locatie) van ons de selectie haalde.

In de grauwe lockdownwinter van 2020 fleurde een zonnig bericht onze inbox op.

Of we onderdeel wilden worden van een nieuw reisboek. Gemaakt door ‘ondernemer on the go’ Kim van Weering en Kosmos Uitgevers. Na, to mer dan!
(@Kim: Da’s een Twents understatement voor: vinden we leuk)

Voor Insta Travel: 75 buitengewone bestemmingen in Europa verzamelde Kim bijzondere, fotogenieke Europese plekken van Nederlandse en Belgische Instagram-reizigers. Allemaal op rijafstand van Nederland – zeker in coronatijd extra handig, of als je gewoon het vliegtuig liever vermijdt. Wij mochten een Twentse touch geven aan dit reislustopwekkende boek.

Kim en haar uitgever zagen een Slovenië-foto van ons op Instagram en namen die mee in het boek.

Insta Travel 75 reisboek - Travelling Twents 1

Plaatje hè?

Meer weten over hoe wij nou bij deze locatie uitkwamen en wat onze fototips hiervoor zijn? Die details vind je in het boek!

En wil je meer plaatjes als deze zien – bewegend en stilstaand – volg ons dan op Instagram, Facebook en YouTube als je dat nog niet doet.

Interesse in het boek Insta Travel?

Een nieuw reisboek voor op de koffietafel, Virtuele voorpret voor nieuwe trips. Allemaal goede redenen voor aanschaf van het boek Insta Travel: 75 buitengewone bestemmingen in Europa. Per 15 juni 2021 beschikbaar als hardcover of ebook.

Völle wille!
(en stuur even een foto naar @travellingtwents als je ons tegenkomt)